Concerten

Tijdens de Limburgse Koordagen 2019 zijn er een aantal concerten gratis te bezoeken. Hieronder treft u een overzicht.
Zing en Beleef, Meet the Choirs en Sing-a-long met Suus vinden allen plaats in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Vrijdag 4 oktober

Zing en Beleef
19.30 uur - 22.00 uur

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen!

Inschrijven verplicht

Zaterdag 5 oktober

Meet the Choirs
20.00 uur - 22.30 uur

Beleef een onvergetelijke avond met Meet the Choirs. Geniet van optredens van het topkoor van Nederland: Dekoor Close Harmony, het beste koor van Limburg 2018: Vocaal Ensemble Quint én het meest enthousiaste mannenkoor ooit: het Venrays Mannenkoor. Zaal open: 19:30 uur.

Zondag 6 oktober

Sing-a-long met Suus
19.00 uur - 20.00 uur

Zing mee met Suzan Seegers tijdens de prijsuitreiking van het OLKF en NKF! Tijdens deze avond kan iedereen gratis mee komen zingen met als programma licht klassiek, musical en evergreens. We maken er een feestje van!

Laatste nieuws


Online gratis workshop ”Hoe repeteer je online?”

Zoom-worlshop – Hoe repeteer je online? Vrijdag 29 mei 2020 heeft de Zoom-workshop ”Hoe repeteer je online? plaatsgevonden. In deze gratis workshop, georganiseerd door de LBM, LBT en het VNK-Limburg, delen professionals die al een tijdje ervaring hebben opgedaan hun aanpak voor online repeteren. Een workshop vol inspiratie en motivatie voor online repetities! Bekijk de…

Lees meer

NIEUW! Zet je koor op de kaart

VNK-Limburg biedt de mogelijkheid je koor letterlijk ‘op de kaart’ te zetten. Geef je repetitielocatie, webadres en een foto op, en je koor is zichtbaar met zijn genre en zijn samenstelling. Zie https://www.vnk-limburg.nl/korenkaart/ De gegevens kun je opgeven, indien je bij Mijn VNK-Limburg bent aangemeld. Veel plezier met deze dienst!

Lees meer