Concerten

Tijdens de Limburgse Koordagen 2019 zijn er een aantal concerten gratis te bezoeken. Hieronder treft u een overzicht.
Zing en Beleef, Meet the Choirs en Sing-a-long met Suus vinden allen plaats in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Vrijdag 4 oktober

Zing en Beleef
19.30 uur - 22.00 uur

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen!

Inschrijven verplicht

Zaterdag 5 oktober

Meet the Choirs
20.00 uur - 22.30 uur

Beleef een onvergetelijke avond met Meet the Choirs. Geniet van optredens van het topkoor van Nederland: Dekoor Close Harmony, het beste koor van Limburg 2018: Vocaal Ensemble Quint én het meest enthousiaste mannenkoor ooit: het Venrays Mannenkoor. Zaal open: 19:30 uur.

Zondag 6 oktober

Sing-a-long met Suus
19.00 uur - 20.00 uur

Zing mee met Suzan Seegers tijdens de prijsuitreiking van het OLKF en NKF! Tijdens deze avond kan iedereen gratis mee komen zingen met als programma licht klassiek, musical en evergreens. We maken er een feestje van!

Laatste nieuws


Inspiratiebijeenkomst verenigingsondersteuning

Op 12 februari 2020 (19.30-21.30 uur) organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg een inspiratiebijeenkomst voor (bestuurs)leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Toneelhuis LFA of het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L). Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt de stimuleringsregeling verenigingsondersteuning toegelicht en worden veel voorkomende…

Lees meer

Save the date! Limburgse Koordagen 2020

Laat jullie stem horen tijdens de 6e editie van de Limburgse Koordagen en reserveer: 2, 3 en 4 oktober 2020 in jullie agenda’s! Ook dit jaar organiseert Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers belooft het weer een inspirerend en…

Lees meer