Skip to content

Concerten

Tijdens de Limburgse Koordagen 2019 zijn er een aantal concerten gratis te bezoeken. Hieronder treft u een overzicht.
Zing en Beleef, Meet the Choirs en Sing-a-long met Suus vinden allen plaats in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Vrijdag 4 oktober

Zing en Beleef
19.30 uur - 22.00 uur

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen!

Inschrijven verplicht

Zaterdag 5 oktober

Meet the Choirs
20.00 uur - 22.30 uur

Beleef een onvergetelijke avond met Meet the Choirs. Geniet van optredens van het topkoor van Nederland: Dekoor Close Harmony, het beste koor van Limburg 2018: Vocaal Ensemble Quint én het meest enthousiaste mannenkoor ooit: het Venrays Mannenkoor. Zaal open: 19:30 uur.

Zondag 6 oktober

Sing-a-long met Suus
19.00 uur - 20.00 uur

Zing mee met Suzan Seegers tijdens de prijsuitreiking van het OLKF en NKF! Tijdens deze avond kan iedereen gratis mee komen zingen met als programma licht klassiek, musical en evergreens. We maken er een feestje van!

Laatste nieuws


Muzikale Theatertour Vrijheid maak je samen

De muzikale voorstelling Vrijheid maak je samen reist tussen september 2019 en maart 2020 via de Liberation route door heel Limburg. De voorstelling bestaat uit de jeugdopera Brundibár en een uitvoering van lokale muziekverenigingen die onder andere de compositie 75 Jaor Vreej ten gehore brengen. Voor het landelijke themajaar Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding…

Lees meer

Première compositie 75 Jaor Vreej

Start viering 75 jaar vrijheid met 100 muzikanten en zangers Zaterdag 29 juni a.s. vindt dé Kick-Off van het project Vrijheid maak je samen plaats bij Adams Muziekcentrale te Ittervoort. Een gezamenlijk project van de drie provinciale muziekbonden: de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) en de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen…

Lees meer