Doe mee aan de Limburgse Korendag op 10 november 2024

Op zondag 10 november 2024 houdt VNK-L de Limburgse Korendag in De Maaspoort in Venlo. Als koor kun je meedoen aan het Open Podium of aan een optreden met wedstrijdelement.

Open Podium

Doet jouw koor mee aan het Open Podium? Dan krijgen jullie de kans om op te treden in een theaterzaal, en om tips en tops te ontvangen van een deskundige jury. Zo wordt duidelijk op welke punten jullie je verder kunnen ontwikkelen. Jullie kiezen zelf welke stukken jullie zingen. Een optreden kan maximaal 20 minuten duren. De podiumtijd is maximaal 30 minuten.

Wedstrijd

Doet jouw koor mee aan het wedstrijdonderdeel? Dan worden jullie door een deskundige jury beoordeeld met punten. De jury kijkt naar technische criteria, artistieke criteria, programmakeuze en podiumpresentatie. Jullie kiezen zelf welke stukken jullie zingen. Een optreden kan maximaal 20 minuten duren en het koor dient onversterkt te zingen. De podiumtijd is maximaal 30 minuten.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 1 mei 2024 via het online inschrijfformulier.

 

De Limburgse Korendag is onderdeel van het Klankkleur Festival. Parallel aan de Limburgse Korendag houden de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) en de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT) ook hun Open Podium en Concertconcoursen in De Maaspoort.

Meer nieuws


Regeling ‘Powered by VNK-L’ is weer opengesteld

Bijdrageregeling ‘Powered by VNK-L’ weer opengesteld Start jouw koor een bijzonder project dat bijdraagt aan de belangrijke speerpunten rondom kinder- en jeugdzang of inspiratie en activering van het koorleven? Dan kan het bestuur van jouw koor een financiële bijdrage voor jullie project aanvragen. Onze bijdrageregeling ‘Powered by VNK-Limburg’ is weer opengesteld. Het projectvoorstel inclusief de…

Lees meer

Night of Creation: oude cultuur in een nieuw jasje

De Sint Gregoriusvereniging Roermond heeft een cross-over gemaakt van gregoriaanse zang met moderne dans, video en soundcloud. Op vrijdag 15 maart 2024 is de voorstelling te beleven in Weert.

Lees meer