Sing-a-long met Suus

Zondag 6 oktober | 19.00 uur tot 20:00 uur | TheaterHotel De Oranjerie | Gratis toegang

Suzan Seegers

Zing mee met Suzan Seegers tijdens de prijsuitreiking van het OLKF en NKF! Dit jaar maken we er een feestje van tijdens de prijsuitreiking van het Open Limburgs Korenfestival en het Nederlands Korenfestival. Tijdens deze avond kan iedereen gratis mee komen zingen met als programma licht klassiek, musical en evergreens. Op het podium neemt onze eigen Limburgse musicalster Suzan Seegers met pianist/begeleider Rob Mennen je mee op een heerlijke avond vol meezingers.

Dé stem van de Limburgse Koordagen 2019
Voorafgaand aan deze avond is Suzan Seegers op zaterdag 5 en zondag 6 oktober op zoek gegaan naar Dé stem van de Limburgse Koordagen 2019 tijdens haar liedinterpretatie workshops. Deze personen zingen een of meerdere nummers, onder begeleiding van pianist Rob Mennen, tijdens deze prijsuitreiking.

Wordt jij Dé stem van de Limburgse Koordagen 2019? Klik hier om je vrijblijvend aan te melden voor de workshops van Suzan op zaterdag 5 of zondag 6 oktober!

Suzan Seegers

SuuS : Zangeres Actrice Theatermaakster
Ze is authentiek, sprankelend, prettig gek, diepgang, glitter en glamour maar ook
stilte. Suus zorgt voor diepgang, bezinning, diep kijken maar ook amusement. Suus is een lach en sprankelend amusement op topniveau van Kleinkunst tot knallende pop. Dit alles gepaard met een dijk van een stem waarmee ze de harten van haar publiek keer op keer raakt.

Suus speelde tal van hoofdrollen. Ook wint ze de John Kraaykamp Musical Award voor haar rol als Kleine Eefje in Urinetown, Zeikstad de Musical en maakt ze haar eigen Cd genaamd Suus in samenwerking met Ge Reinders.

Ambassadrice 
Suus is naast zangeres ook ambassadeur voor de Rett stichting. Een stichting die zich inzet om meer aandacht te genereren voor meisjes met het syndroom van Rett. Onlangs was de release van haar nieuwe single In het licht & is zij het gezicht van Remuunj. 27 December staat Suus met haar voorstelling ALLES IS LIEFDE in TheaterHotel de Oranjerie.

Suus wordt in 1980 geboren in het Limburgse land. Als kind groeit ze op tussen de muziek, waardoor op de achtergrond haar passie voor t zingen ontstaat. Al op haar 16e volgt ze de vooropleiding Conservatorium en Havo te Maastricht, waarna later het conservatorium in Tilburg volgt. Na haar 3e jaar studeert ze af en vervolgens stippelt ze haar professionele carrière uit. Haar doorbraak maakt ze mee tijdens de TV reeks Op zoek naar Evita waar ze glansrijk de finale behaalt.

Rob Mennen

Rob is een veelgevraagd pianist/begeleider. Flexibiliteit en humor zijn voor hem sleutelwoorden en door zijn ruime ervaring is hij breed inzetbaar. Na zijn klassieke studie piano, speelde hij 15 jaar in coverbands en maakte zich de lichte muziek eigen.

Veel harmonie/fanfare-orkesten kennen Rob vanuit zijn deelname bij hun speciale projecten. De laatste jaren is hij veelvuldig te zien in het theater met tournees in binnen- en buitenland met o.a. Mirusia, Maurice Hermans en Jack Vinders.

Daarnaast werkt hij met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid en Dyanne Sleijpen. In het najaar 2018 heeft Rob als musical director/pianist meegewerkt aan de theatertournee van Mirusia, de ‘Australische engel van Rieu’.

Laatste nieuws


Online gratis workshop ”Hoe repeteer je online?”

Zoom-worlshop – Hoe repeteer je online? Vrijdag 29 mei 2020 heeft de Zoom-workshop ”Hoe repeteer je online? plaatsgevonden. In deze gratis workshop, georganiseerd door de LBM, LBT en het VNK-Limburg, delen professionals die al een tijdje ervaring hebben opgedaan hun aanpak voor online repeteren. Een workshop vol inspiratie en motivatie voor online repetities! Bekijk de…

Lees meer

NIEUW! Zet je koor op de kaart

VNK-Limburg biedt de mogelijkheid je koor letterlijk ‘op de kaart’ te zetten. Geef je repetitielocatie, webadres en een foto op, en je koor is zichtbaar met zijn genre en zijn samenstelling. Zie https://www.vnk-limburg.nl/korenkaart/ De gegevens kun je opgeven, indien je bij Mijn VNK-Limburg bent aangemeld. Veel plezier met deze dienst!

Lees meer