Skip to content

Sing-a-long met Suus

Zondag 6 oktober | 19.00 uur tot 20:00 uur | TheaterHotel De Oranjerie | Gratis toegang

Suzan Seegers

Zing mee met Suzan Seegers tijdens de prijsuitreiking van het OLKF en NKF! Dit jaar maken we er een feestje van tijdens de prijsuitreiking van het Open Limburgs Korenfestival en het Nederlands Korenfestival. Tijdens deze avond kan iedereen gratis mee komen zingen met als programma licht klassiek, musical en evergreens. Op het podium neemt onze eigen Limburgse musicalster Suzan Seegers met pianist/begeleider Rob Mennen je mee op een heerlijke avond vol meezingers.

Dé stem van de Limburgse Koordagen 2019
Voorafgaand aan deze avond is Suzan Seegers op zaterdag 5 en zondag 6 oktober op zoek gegaan naar Dé stem van de Limburgse Koordagen 2019 tijdens haar liedinterpretatie workshops. Deze personen zingen een of meerdere nummers, onder begeleiding van pianist Rob Mennen, tijdens deze prijsuitreiking.

Wordt jij Dé stem van de Limburgse Koordagen 2019? Klik hier om je vrijblijvend aan te melden voor de workshops van Suzan op zaterdag 5 of zondag 6 oktober!

Suzan Seegers

SuuS : Zangeres Actrice Theatermaakster
Ze is authentiek, sprankelend, prettig gek, diepgang, glitter en glamour maar ook
stilte. Suus zorgt voor diepgang, bezinning, diep kijken maar ook amusement. Suus is een lach en sprankelend amusement op topniveau van Kleinkunst tot knallende pop. Dit alles gepaard met een dijk van een stem waarmee ze de harten van haar publiek keer op keer raakt.

Suus speelde tal van hoofdrollen. Ook wint ze de John Kraaykamp Musical Award voor haar rol als Kleine Eefje in Urinetown, Zeikstad de Musical en maakt ze haar eigen Cd genaamd Suus in samenwerking met Ge Reinders.

Ambassadrice 
Suus is naast zangeres ook ambassadeur voor de Rett stichting. Een stichting die zich inzet om meer aandacht te genereren voor meisjes met het syndroom van Rett. Onlangs was de release van haar nieuwe single In het licht & is zij het gezicht van Remuunj. 27 December staat Suus met haar voorstelling ALLES IS LIEFDE in TheaterHotel de Oranjerie.

Suus wordt in 1980 geboren in het Limburgse land. Als kind groeit ze op tussen de muziek, waardoor op de achtergrond haar passie voor t zingen ontstaat. Al op haar 16e volgt ze de vooropleiding Conservatorium en Havo te Maastricht, waarna later het conservatorium in Tilburg volgt. Na haar 3e jaar studeert ze af en vervolgens stippelt ze haar professionele carrière uit. Haar doorbraak maakt ze mee tijdens de TV reeks Op zoek naar Evita waar ze glansrijk de finale behaalt.

Rob Mennen

Rob is een veelgevraagd pianist/begeleider. Flexibiliteit en humor zijn voor hem sleutelwoorden en door zijn ruime ervaring is hij breed inzetbaar. Na zijn klassieke studie piano, speelde hij 15 jaar in coverbands en maakte zich de lichte muziek eigen.

Veel harmonie/fanfare-orkesten kennen Rob vanuit zijn deelname bij hun speciale projecten. De laatste jaren is hij veelvuldig te zien in het theater met tournees in binnen- en buitenland met o.a. Mirusia, Maurice Hermans en Jack Vinders.

Daarnaast werkt hij met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid en Dyanne Sleijpen. In het najaar 2018 heeft Rob als musical director/pianist meegewerkt aan de theatertournee van Mirusia, de ‘Australische engel van Rieu’.

Laatste nieuws


Muzikale Theatertour Vrijheid maak je samen

De muzikale voorstelling Vrijheid maak je samen reist tussen september 2019 en maart 2020 via de Liberation route door heel Limburg. De voorstelling bestaat uit de jeugdopera Brundibár en een uitvoering van lokale muziekverenigingen die onder andere de compositie 75 Jaor Vreej ten gehore brengen. Voor het landelijke themajaar Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding…

Lees meer

Première compositie 75 Jaor Vreej

Start viering 75 jaar vrijheid met 100 muzikanten en zangers Zaterdag 29 juni a.s. vindt dé Kick-Off van het project Vrijheid maak je samen plaats bij Adams Muziekcentrale te Ittervoort. Een gezamenlijk project van de drie provinciale muziekbonden: de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) en de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen…

Lees meer