Zing en Beleef – de Limburgse Koordagen

Vrijdag 4 oktober om 19.30 uur
TheaterHotel de Oranjerie Roermond
Gratis toegang (vooraf inschrijven verplicht)

Op vrijdagavond 4 oktober staat net zoals vorig jaar de opening van de Limburgse Koordagen 2019 in het teken van Zing en Beleef o.l.v. Hans Veldhuizen. Zing en Beleef wordt een vast onderdeel van de Limburgse Koordagen en kan daardoor kosteloos aan individuele zangliefhebbers worden aangeboden!

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je gedurende 2,5 uur ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen! De bladmuziek ontvang je ter plaatse, dus voorbereiding is niet nodig. Koorervaring of het kunnen lezen van noten is meegenomen maar niet noodzakelijk.

Met zijn deskundigheid en enthousiasme haalt Hans Veldhuizen bij iedereen, jong en oud, het grootste zangplezier naar boven.

Zing jij mee?

ZingBeleef-PascalMoors.jpg-3

Inschrijven

Toegang: gratis (vooraf inschrijven verplicht). Inschrijven is mogelijk tot 30 september 2019.

Bij inschrijving wordt rekening gehouden met stemmenbalans. Het is daardoor mogelijk dat je (tijdelijk) op een wachtlijst geplaatst wordt. Je ontvangt hierover bericht.

Mede mogelijk gemaakt door:

Zing en Beleef 2018 - Foto: Pascal Moors

Laatste nieuws


Inspiratiebijeenkomst verenigingsondersteuning

Op 12 februari 2020 (19.30-21.30 uur) organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg een inspiratiebijeenkomst voor (bestuurs)leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Toneelhuis LFA of het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L). Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt de stimuleringsregeling verenigingsondersteuning toegelicht en worden veel voorkomende…

Lees meer

Save the date! Limburgse Koordagen 2020

Laat jullie stem horen tijdens de 6e editie van de Limburgse Koordagen en reserveer: 2, 3 en 4 oktober 2020 in jullie agenda’s! Ook dit jaar organiseert Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers belooft het weer een inspirerend en…

Lees meer