Zing en Beleef – de Limburgse Koordagen

Vrijdag 4 oktober om 19.30 uur
TheaterHotel de Oranjerie Roermond
Gratis toegang (vooraf inschrijven verplicht)

Op vrijdagavond 4 oktober staat net zoals vorig jaar de opening van de Limburgse Koordagen 2019 in het teken van Zing en Beleef o.l.v. Hans Veldhuizen. Zing en Beleef wordt een vast onderdeel van de Limburgse Koordagen en kan daardoor kosteloos aan individuele zangliefhebbers worden aangeboden!

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je gedurende 2,5 uur ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen! De bladmuziek ontvang je ter plaatse, dus voorbereiding is niet nodig. Koorervaring of het kunnen lezen van noten is meegenomen maar niet noodzakelijk.

Met zijn deskundigheid en enthousiasme haalt Hans Veldhuizen bij iedereen, jong en oud, het grootste zangplezier naar boven.

Zing jij mee?

ZingBeleef-PascalMoors.jpg-3

Inschrijven

Toegang: gratis (vooraf inschrijven verplicht). Inschrijven is mogelijk tot 30 september 2019.

Bij inschrijving wordt rekening gehouden met stemmenbalans. Het is daardoor mogelijk dat je (tijdelijk) op een wachtlijst geplaatst wordt. Je ontvangt hierover bericht.

Mede mogelijk gemaakt door:

Zing en Beleef 2018 - Foto: Pascal Moors

Laatste nieuws


Online gratis workshop ”Hoe repeteer je online?”

Zoom-worlshop – Hoe repeteer je online? Vrijdag 29 mei 2020 heeft de Zoom-workshop ”Hoe repeteer je online? plaatsgevonden. In deze gratis workshop, georganiseerd door de LBM, LBT en het VNK-Limburg, delen professionals die al een tijdje ervaring hebben opgedaan hun aanpak voor online repeteren. Een workshop vol inspiratie en motivatie voor online repetities! Bekijk de…

Lees meer

NIEUW! Zet je koor op de kaart

VNK-Limburg biedt de mogelijkheid je koor letterlijk ‘op de kaart’ te zetten. Geef je repetitielocatie, webadres en een foto op, en je koor is zichtbaar met zijn genre en zijn samenstelling. Zie https://www.vnk-limburg.nl/korenkaart/ De gegevens kun je opgeven, indien je bij Mijn VNK-Limburg bent aangemeld. Veel plezier met deze dienst!

Lees meer