Zing en Beleef – de Limburgse Koordagen

Vrijdag 4 oktober om 19.30 uur
TheaterHotel de Oranjerie Roermond
Gratis toegang (vooraf inschrijven verplicht)

Op vrijdagavond 4 oktober staat net zoals vorig jaar de opening van de Limburgse Koordagen 2019 in het teken van Zing en Beleef o.l.v. Hans Veldhuizen. Zing en Beleef wordt een vast onderdeel van de Limburgse Koordagen en kan daardoor kosteloos aan individuele zangliefhebbers worden aangeboden!

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je gedurende 2,5 uur ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen! De bladmuziek ontvang je ter plaatse, dus voorbereiding is niet nodig. Koorervaring of het kunnen lezen van noten is meegenomen maar niet noodzakelijk.

Met zijn deskundigheid en enthousiasme haalt Hans Veldhuizen bij iedereen, jong en oud, het grootste zangplezier naar boven.

Zing jij mee?

ZingBeleef-PascalMoors.jpg-3

Inschrijven

Toegang: gratis (vooraf inschrijven verplicht). Inschrijven is mogelijk tot 1 september 2019.

Bij inschrijving wordt rekening gehouden met stemmenbalans. Het is daardoor mogelijk dat je (tijdelijk) op een wachtlijst geplaatst wordt. Je ontvangt hierover bericht.

Mede mogelijk gemaakt door:

Zing en Beleef 2018 - Foto: Pascal Moors

Laatste nieuws


Unieke editie De Maestro met koor, orkest en slagwerkensemble

Koor-, slagwerk- en orkestdirigenten gezocht voor De Maestro – zaterdag 29 juni 2019 Zaterdag 29 juni a.s. organiseren de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen, de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen en het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg een speciale editie van De Maestro bij Adams Muziekcentrale in Ittervoort. Deze directiecursus-dag o.l.v. Jan Cober is deze keer niet alleen…

Lees meer

Regiobijeenkomsten Verenigingsondersteuning

Het culturele verenigingsleven heeft te maken met diverse uitdagingen, zoals vergrijzing, moeite om nieuwe bestuursleden te vinden en minder inkomsten uit subsidies, contributies en sponsoring. Het Huis voor de Kunsten Limburg begeleidt culturele verenigingen bij het vinden van een oplossing voor dit soort uitdagingen. Benieuwd met welke vragen je bij het Huis terecht kunt en…

Lees meer