Skip to content

Zing en Beleef – de Limburgse Koordagen

Vrijdag 4 oktober om 19.30 uur
TheaterHotel de Oranjerie Roermond
Gratis toegang (vooraf inschrijven verplicht)

Op vrijdagavond 4 oktober staat net zoals vorig jaar de opening van de Limburgse Koordagen 2019 in het teken van Zing en Beleef o.l.v. Hans Veldhuizen. Zing en Beleef wordt een vast onderdeel van de Limburgse Koordagen en kan daardoor kosteloos aan individuele zangliefhebbers worden aangeboden!

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je gedurende 2,5 uur ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen! De bladmuziek ontvang je ter plaatse, dus voorbereiding is niet nodig. Koorervaring of het kunnen lezen van noten is meegenomen maar niet noodzakelijk.

Met zijn deskundigheid en enthousiasme haalt Hans Veldhuizen bij iedereen, jong en oud, het grootste zangplezier naar boven.

Zing jij mee?

ZingBeleef-PascalMoors.jpg-3

Inschrijven

Toegang: gratis (vooraf inschrijven verplicht). Inschrijven is mogelijk tot 30 september 2019.

Bij inschrijving wordt rekening gehouden met stemmenbalans. Het is daardoor mogelijk dat je (tijdelijk) op een wachtlijst geplaatst wordt. Je ontvangt hierover bericht.

Mede mogelijk gemaakt door:

Zing en Beleef 2018 - Foto: Pascal Moors

Laatste nieuws


Muzikale Theatertour Vrijheid maak je samen

De muzikale voorstelling Vrijheid maak je samen reist tussen september 2019 en maart 2020 via de Liberation route door heel Limburg. De voorstelling bestaat uit de jeugdopera Brundibár en een uitvoering van lokale muziekverenigingen die onder andere de compositie 75 Jaor Vreej ten gehore brengen. Voor het landelijke themajaar Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding…

Lees meer

Première compositie 75 Jaor Vreej

Start viering 75 jaar vrijheid met 100 muzikanten en zangers Zaterdag 29 juni a.s. vindt dé Kick-Off van het project Vrijheid maak je samen plaats bij Adams Muziekcentrale te Ittervoort. Een gezamenlijk project van de drie provinciale muziekbonden: de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) en de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen…

Lees meer