Nieuwe bestuursleden gezocht!

Heb jij een passie voor muziek en koorzang? Ben je creatief, energiek en zit je bomvol ideeën die de koorwereld kunnen verbeteren? Dan zijn we bij het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L) op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk nieuwe bestuursleden.

VNK-Limburg-Werving-Vacature-Bestuursleden-Klein

Verbinden en aanjagen

De rol van VNK-L is het verbinden een aanjagen van partijen in het netwerk. Deze ambities kunnen we natuurlijk alleen samen realiseren. Daarom zijn we voor de portefeuilles “kinder- en jeugdkoorzang” en “inspiratiekoren” op zoek naar bestuursleden. We zoeken mensen die zich inhoudelijk thuis voelen in één van deze portefeuilles en bij voorkeur bijdragen aan de diversiteit van het bestuur van VNK-L.

Voor de portefeuille “kinder- en jeugdkoorzang” zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid dat vanuit VNK-L een voortrekkersrol wil spelen om kinderen in aanraking te laten komen met koorzang. Concreet hebben we ons tot doel gesteld om binnen nu en een jaar drie nieuwe groepen voor kinderen te helpen ontstaan door het bijeenbrengen van lokale verenigingen met ambities en partijen die dit al eerder hebben gedaan en die als voorbeeld kunnen dienen.

Ook voor de portefeuille “inspiratiekoren” zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. Inspiratiekoren zijn de Limburgse koren die door hun bijzondere prestaties of op een andere manier kunnen dienen als inspiratiebron en uithangbord. Hoe mooi zou het zijn als over een jaar het grootste deel van de koren bekend is met de succesverhalen in het Limburgse koorleven op allerlei gebied, zoals ledenwerving, vernieuwingen of bijzondere prestaties op festivals zodat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren.

Solliciteer nu!

Voorzitter Tim Schulteis over de zoektocht naar bestuursleden: “bij de aankondiging van mijn voorzitterschap kondigde ik aan dat het naar mijn mening cruciaal is om het volledige netwerk rondom koren te activeren. Een slagvaardig bestuur dat het hele veld kent en vertegenwoordigt, is daarbij een absolute voorwaarde. De komende periode wordt er een aantal bestuursposten vacant. Ik hoop dat we die kunnen invullen met energieke, nieuwe collega-bestuursleden”.

Ben je een proactieve teamspeler en spreekt bovenstaande je aan? Neem dan contact met ons op via info@vnk-limburg.nl of direct met Tim via tim@vnk-limburg.nl.