Laden Evenementen

Phantasy in music; concert

24 september 2023

PHANTASY IN MUSIC

Phantasy in music belooft met een fantastische line-up van 17 artiesten(groepen) een waar spektakel te worden. Het concert op zondagmiddag 24 september staat onder muzikale leiding van dirigent John Gerits, die al 50 jaar het stokje zwaait en die deze middag al zijn dromen laat samenvloeien tot één majeure fantasie-orkest van zangers en muzikanten.  

Voor u zullen optreden; drie koren, een dansgroep en topsolisten, waaronder Floor Bosman en Marco Bakker. Met de diversiteit aan klankkleuren van fanfare, doedelzakspelers en popband wordt het repertoire van klassiek tot modern; voor ieder wat wils. Zowel de jonge violist Andreas Haruthiunian (11 jaar) en pianist Tjen van Weersch (17 jaar), als de swingende -wat rijpere- koorzangers zullen voor de nodige dynamiek zorgen. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen leden van toneelvereniging ons Genoegen voor amusement en vertier.

Het festijn start om 11.30 uur met een luxe lunch in Gasterie Genhout Treft. Het concert begint om 14 uur. Na afloop van het concert is er een gezellige nazit in de Gasterie met muziek van de Baeker Hofkapel. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de Hubertuskerk.

Kaarten voor het concert kosten € 22,50 incl. 1 consumptie. De prijs voor het concert met luxe lunch is € 57,50. Tickets zijn te bestellen via email: phantasy.in.music@gmail.com. Tevens zijn de entreekaarten verkrijgbaar bij ‘Mode Castelijn’ en ‘The Readshop’, beiden op de Markt in Beek.

Gegevens

Datum:
24 september 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€22,50

Locatie

Hubertuskerk
Hubertusstraat 59
Beek, Limburg 6191 BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0652390612