Laden Evenementen

Op weg naar Europa Cantat Junior – Dilsen-Stokkem

29 januari 2023

2022_03_21_schoolzang_roeselare_030

Volgende zomer strijkt Europa Cantat Junior van 5 tot 13 juli neer in Gent. We kijken er nu al naar uit! Voorafgaand aan dit heerlijke zomerevenement organiseert Koor&Stem deze winter overal in Vlaanderen fantastische zangnamiddagen voor kinder- en jeugdkoren tot 14 jaar.

Deze namiddagen zijn ideaal voor jouw kinder- of jeugdkoor! Of je nu een jarenlange koorwerking hebt met verschillende concerten per jaar of nog niet zo lang bestaat en voorzichtig de eerste kooractiviteiten plant: ieder kinder-of jeugdkoor is gebaat met een aanstekelijke, laagdrempelige en behapbare activiteit waar je als dirigent ook iets van opsteekt.

In januari 2023 trekken we op zondag rond in Vlaanderen en Brussel en brengen de beste docenten, een pianist en leuk repertoire mee. Kijk snel wanneer we bij jou in de buurt zijn, want dit wordt een superfijne middag!
Voor kinder- en jeugdkoren uit de regio

We brengen verschillende kinder- en jeugdkoren uit de regio samen en focussen daarbij op koren met zangers van 8 tot 14 jaar. Heel leuk voor de kinderen, maar tegelijkertijd inspirerend voor de dirigenten. Met swingend repertoire dompelen we jullie onder in de typische Europa Cantat Juniorsfeer. Aan het einde van de middag kunnen ouders kort komen proeven en zelf meezingen tijdens de afsluitende Open Singing.
Topdocenten

Per locatie zochten we twee topdocenten uit die op een enthousiasmerende manier werken met de kinderen. Marleen Annemans, Kristof Allaert, Annelies De Kimpe, Marleen De Boo, Tom Johnson, Carine Spiloes, Nele Kintaert, Sterre De Raedt en Sarah Robaeys nemen allemaal per twee een provincie of Brussel voor hun rekening.

Gegevens

Datum:
29 januari 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€5

Locatie

Zaal Nieuwenborgh
Schutterstraat 6A
Dilsen-Stokkem, Limburg 3650 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0)3 237 96 43
Bekijk de site van Locatie