Laden Evenementen

Music Movie Night

25 mei

Reconnected-20230511-4-Foto_Stan_Keulen

Reconnected wil zich regelmatig vernieuwen en staat open voor originele, muzikale initiatieven. Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren ze in de Royal hun jaarlijkse voorjaarsconcert, maar anders dan anders.

Tijdens dit ‘Music Movie Night’-concert doorkruisen ze in drie blokken de twintigste eeuw muzikaal op filmgebied en brengen een scala aan liedjes ten gehore. Van Pink Panther tot James Bond, van Casablanca tot de Lion King. Aanstekelijke liedjes die u vast en zeker graag nog een keer hoort. Het is een concert voor jong en oud en samen met de fragmenten uit de verschillende films op het doek achter de muzikanten, een ware beleving.

De presentatie is in handen van Rob Mennen. Het concert is in samenwerking met het Blazersensemble Zuiderwind, professionele musici uit Belgisch en Nederlands Limburg die tevens actief zijn in diverse orkesten en academies. Zij kleuren, onder andere, die avond de stomme zwart-wit film Cops uit 1922 met Buster Keaton muzikaal in. Houd de website en Facebookpagina van het koor in de gaten voor Sneak Previews. Want zoals Shrek het zingt is het koor een ‘Believer’ waardoor u er vast en zeker bij wilt zijn! U wordt ontvangen met een welkomstdrankje!

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Voerendaal, Het Cultuurfonds en de regeling Powered by VNK-L.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€16,50
Site:
https://filmhuisdespiegel.nl/programma/1724/reconnected-live-music-movie-night/

Locatie

Filmhuis de Spiegel – Heerlen
Stationsplein 5
Heerlen, 6411 NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
045 – 511 81 78
Bekijk de site van Locatie