Laden Evenementen

Matinee Horster Mannenkoor

2 april 2023

Matinee 02-04-2023

Matinée  Horster Mannenkoor

 

Op zondag 2 april om 14.30 uur verzorgt Het Horster Mannenkoor o.l.v. dirigent Erik Munten een matinee in de herberg van ‘t Gasthoês.

 

Het koor zingt vertrouwde nummers maar ook nieuwe liedjes zoals het Nieuw-Zeelandse zeemanslied The Wellerman en het sfeervolle Come back my love.

 

Als gasten treden op:

 

  • Vlada Nabutovska, een violiste uit Oekraïne, nu woonachtig in Griendtsveen heeft gestudeerd aan het conservatorium van Lviv. Ze speelt al vanaf 17-jarige leeftijd in verschillende orkesten. Vlada nam deel aan diverse toernooien door heel Europa en ze speelde ook solo in de beste concertzalen in Nederland. Bij het uitbreken van de oorlog, heeft Vlada haar land verlaten en nu probeert ze in Griendtsveen haar leven weer op te bouwen.

 

  • zangeressen Eva Wijnen en Suzan Spreeuwenberg met begeleiding van Geert Keijsers

 

Eva Wijnen is al van jongs af aan bezig met muziek en zingen. In 2012 nam ze dan ook deel aan ‘The Voice Kids’, waarbij ze werd gecoacht door Angela Groothuizen. Ze kwam tot de finale. Eva treedt op bij diverse gelegenheden, zoals bij bijvoorbeeld intieme concerten, promsconcerten en muzikale projecten. Verder neemt ze in de band ‘Otherwise’ en de ‘Grand Round Band’ de lead vocals voor haar rekening en zingt ze in de close harmony group ‘Outline’.

 

Suzan Spreeuwenberg woont momenteel in Eindhoven en is in het dagelijks leven veel bezig met muziek. Zingen is haar allergrootste passie, dit doet ze al van kleins af aan. Suzan weet bij iedere gelegenheid de juiste muzikale ondersteuning te bieden. In een akoestische setting worden covers uit verschillende genres op een overtuigende en eigen wijze gebracht.

 

De entree is gratis; een vrijwillige bijdrage voor Oekraïne is welkom!

 

Namens het Horster Mannenkoor,

 

Jac. Truijen, secretaris                                        06-52044508  

 

secretaris@horstermannenkoor.nl

 

Kijk ook op  www.horstermannenkoor.nl of volg ons op facebook.  

Gegevens

Datum:
2 april 2023
Tijd:
14:30 - 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
htpp:/www.horstermannenkoor.nl

Locatie

Gasthoês Horst
Gasthuisstraat 25
Horst, Limburg 5961GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
077-3031190
Bekijk de site van Locatie