Laden Evenementen

Kerstconcert Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Tegelen met Mannenkoor de Meulezengers

26 december 2023

IMG_4635

‘De moëiste tiëd van ut jaor’. Die beleving hadden we vorig jaar na afsluiting van ons gezamenlijk kerstconcert: het publiek, de muzikanten en de zangers waren allemaal razend enthousiast.

De positieve reacties van een volle zaal kunnen alleen maar betekenen dat we opnieuw kiezen voor een samenwerking, waarbij wij het een uitdaging vinden om dat succes te evenaren. Als u afgelopen jaren al bent geweest is ons concert voor u zeker een goede reden om onder de Kerstboom vandaan te komen. Als u nog niet geweest bent, zorg dan dat u er dit jaar bij bent.

Wij, Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Tegelen (onder leiding van Richard Alberts) en mannenkoor de Meulezengers uit Venlo ( onder leiding van Marianne Maessen-Scherjon), hebben weer een prachtig sfeervol programma samengesteld.

We zullen zowel apart als samen voor u optreden. Verder zullen enkele bekende solisten de warme sfeer van Kerstmis ook op deze Tweede Kerstdag laten klinken. Zonder twijfel de allermooiste manier om samen met uw huisgenoten, familie en vrienden deze Kerstdagen af te sluiten!

Locatie

Theater de Maaspoort Venlo
Oude Markt 30
Venlo, Limburg 5911 HH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
077-3207222
Bekijk de site van Locatie