Laden Evenementen

25 jaar Vocaal Ensemble Quint

1 juni

poster jubileumconcert

Wij zijn Quint, een koor dat de lat hoog legt en onderscheidend is door een mix van klassieke en lichte muziek. Quint bestaat uit een twintigtal enthousiaste vrouwen tussen 30 en 50 jaar afkomstig uit de wijde omstreken van Venlo en staat sinds 2010 onder de professionele leiding van Esther Zaad.

In november 2022 behaalde Quint een eerste prijs met onderscheiding in afdeling A op het VNK-L Klankkleur festival en werd daarmee één van de zes Inspiratiekoren van VNK-L!

Quint is trots op het 25-jarig bestaan. En wat is een betere manier om deze mijlpaal te vieren door te doen waar wij zoveel plezier aan beleven: zingen in een mooie concertruimte.

Tijdens dit speciale jubileumconcert wordt er samengewerkt met The Old Bones trombone Quartet. Het kwartet is ontstaan 2016/2017 door 4 trombonisten met een enorme passie voor de trombone in al zijn facetten. Het kwartet speelt een repertoire vanaf het ontstaan van de trombone rond de renaissance periode tot en met hedendaagse trombone literatuur van klassiek tot en met jazz.

Daarnaast zal stadsgids Albert Lamberts de avond mee omlijsten.

De pianobegeleiding wordt verzorgd door Arno Kerkhof.

Deze avond wil Quint de warmte en verbondenheid die muziek kan brengen met jullie delen. Verwacht een avond vol prachtige melodieën, van klassiek tot modern.

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn nu beschikbaar door een mail te sturen naar: quint.venlo@gmail.com

Quint kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen bij dit jubileumconcert.

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€17,50
Site:
http://vequint.nl/

Locatie

Domani
Dominicanenplein 15
Venlo, Limburg 5911KN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
077 3522668
Bekijk de site van Locatie