Doe een dagje CantaRode!

VNK-Limburg staat voor een verbindend netwerk, voor zangers en voor allen die graag koren horen zingen. Daarom dat wij graag alle aandacht vestigen op CantaRode dat binnenkort in Kerkrade plaatsvindt. Topkoren uit de wijde wereld laten zich horen op dit internationaal koorfestival. CantaRode is ambitieus en hoewel nog jong inmiddels al uitgegroeid tot een prestigieus en kwalitatief hoogstaand evenement. Wie van koren houdt, mag het eigenlijk niet missen!

Lr-Canto-open1116

Onze tips

Je kunt denken over een dagje Kerkrade. Bijvoorbeeld vrijdag 19 mei. Vanaf 10 uur ’s ochtends is het mogelijk de competitierondes bij te wonen in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade. ’s Avonds zijn er regioconcerten door deelnemende koren in samenwerking met Limburgse koren op diverse concertlocaties in Zuid-Limburg. Of zaterdag 20 mei. Ook dan vinden er competitierondes plaats in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade. In de middag en ’s avonds vindt de manifestatie ‘CantaRode zingt’ plaats in de binnenstad van Kerkrade met optredens van tientallen koren met aansluitend de Sing Along op de Markt in Kerkrade vanaf 20.00 uur. Voor lunchen en een drankje staat de Kerkraadse horeca voor u gereed.

Het volledige programma mei vindt u op de website van CantaRode. VNK-Limburg hoopt je ergens te mogen ontmoeten op dit bijzondere koorfestival!

Lr-Canto-open2208