Workshops en cursussen

Wil jij jouw koorvereniging verrijken? Bekijk het aanbod en meld je aan.

Workshop: 'Leden en vrijwilligers werven én binden'

iStock-527896284

Hoe creëer je de betrokkenheid die nodig is om nieuwe leden en vrijwilligers aan jouw vereniging te binden? En hoe kun je huidige leden en vrijwilligers behouden? Antwoorden op deze vragen krijg je tijdens de workshop ‘Leden en vrijwilligers werven én binden’. Het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport organiseren deze workshop van december tot en met april op verschillende locaties in de provincie.

Leer dirigeren (met korting)

Dirigeren_Kim_Fotografeert_LBM_Facebook

Altijd al willen leren dirigeren? Dan is dit je kans! Gezien de vergrijzing in onze provincie bestaat de kans dat er een tekort aan dirigenten ontstaat. Reden voor VNK-Limburg, de LBM en de LBT om de handen ineen te slaan met drie Limburgse instellingen. Woon je in Limburg, dan vergoedt Stichting Klankkleur Limburg 75% van het cursusgeld na het behalen van je certificaat.

 

Meer nieuws


Wat is de toekomst van onze dirigenten?

Bekijk de resultaten van de enquête ‘Besturen is vooruitzien’, waarmee VNK-Limburg informatie heeft opgehaald over de situatie van koorleiders.

Lees meer

Afscheid van bestuurslid Ubbo van Piggelen

Tijdens het Klankkleur Festival hebben we met mooie woorden en bloemen afscheid genomen van bestuurslid Ubbo van Piggelen, die ruim tien jaar in het bestuur zat.

Lees meer