Huis voor de Kunsten Limburg opent Corona Hulploket

Het Coronavirus en de maatregelen daaromtrent raken ons allemaal. Zo ook de sector die wij een warm hart toedragen: de cultuursector. De gevolgen zijn ingrijpend en daarom staat het Huis als koepel voor de kunsten en het erfgoed op frequente basis in contact me diverse belanghebbenden.

Het Huis vindt het belangrijk de gevolgen in kaart te brengen, daaropvolgend concrete plannen te maken om de Limburgse cultuursector de juiste hulp aan te kunnen bieden. De opgehaalde informatie dient daarnaast als onderlegger bij verschillende bestuursorganen.

Om een volledig beeld te krijgen van de coronacrisis-impact heeft het Huis informatie nodig van de Limburgse cultuursector. Het Huis roept daarom personen (professionals én vrijwilligers) die werkzaam zijn in de kunsten of binnen erfgoed op om verhalen te delen via het speciaal ingerichte Corona hulploket.

Corona hulploket

Het Corona hulploket is van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch of via e-mail bereikbaar:

0475 399 299
corona@hklimburg.nl
https://www.hklimburg.nl/corona-hulploket

Corona links (informatie en links voor kunsten, erfgoed en zzp’ers)

Het bieden van hulp voor de culturele sector in Limburg realiseert het Huis tevens door een overzicht te geven van belangrijke links en informatie. Het overzicht is te vinden op: https://www.hklimburg.nl/corona-links-informatie-en-links-voor-kunsten-erfgoed-en-zzpers

FOTO PB - Huis voor de Kunsten Limburg opent Corona Hulploket (1)