Laden Evenementen

Jubileumconcert

15 oktober

Poster Jubileumconcert

De posters zijn gereed, de flyers zijn gedrukt, de reclamebanners zullen binnenkort langs de invalswegen van Neer staan. Kortom: de voorverkoop voor het jubileumconcert op 15 oktober van de 140-jarige Zangvereniging Maas- en Neergalm met onder andere de wereldberoemde bariton Marco Bakker kan van start gaan. Vanaf zaterdag 1 juli zijn de entreekaarten à 17,50 euro – met plaatsreservering – te koop. Dat kan tegen contante betaling bij Hair Design Slabbers Napoleonsweg 43 in Neer of via https://shop.ikbenaanwezig.nl of tegen betaling van 17,50 euro via bankrekening NL39 RBRB 0850 1193 59 o.v.v. jubileumconcert. Het jubilerende mannenkoor wil via de veel bezochte website www.gaernaonaer.nl de start van de verkoopcampagne het eerst onder de aandacht brengen van de inwoners van Neer. Zo krijgen onze dorpsgenoten een eerste kans om tijdig een zitplaats in de Sint Martinuskerk te reserveren.

U hebt het vast al gehoord of gelezen: Zangvereniging Maas- en Neergalm bestaat dit jaar 140 jaar. U leest het goed: 140 jaar! Voorwaar een verjaardag om groots te vieren.

Hét hoogtepunt van het jubileumfeest is het concert – opera-klassiek-romantiek – op 15 oktober in de Sint-Martinuskerk van Neer. De hoofdrol tijdens deze muziekuitvoering is voor de bariton Marco Bakker. Hij bouwde in zijn lange loopbaan – weinig zangers is het gegeven om met 85 jaar nog zo prachtig te kunnen zingen – een groot opera- operette- en concertrepertoire op. Op zondag 15 oktober staan Maas- en Neergalm en Marco Bakker vanaf 15.00 uur op het podium in de kerk van Neer. De bariton zal dan met Zangvereniging Maas- en Neergalm, het Meijels Mannenkoor, gastzangers uit de regio, en diverse solisten werken zingen uit zeven opera’s van Guiseppe Verdi en muziekstukken uit opera’s van Lehar, Mozart en Beethoven. De muzikale begeleiding is van strijkorkest Locatelli en een hoornkwartet. Het geheel staat onder leiding van dirigent Sylvia Berghs. Wilt u verzekerd zijn van een van de 268 zitplaatsen in het middenschip van de Martinuskerk koop dan vanaf zaterdag 1 juli snel uw kaartje!

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€17,50
Site:
https://www.maasenneergalm.nl

Locatie

St. Martinuskerk te Neer
Kerkplein 4
Neer, 6086 BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0629309044
Bekijk de site van Locatie