Wat is Mijn VNK-L?

Mijn VNK-L is een online tool dat nieuwe mogelijkheden opent voor jullie koor of organisatie. Alleen jij kunt met de inlog op Mijn-VNK-Limburg deze gegevens aanmaken of wijzigen. Op deze pagina vind je de mogelijkheden van deze tool en wat dit voor jullie koor/organisatie betekent. De ingevoerde gegevens worden bewaard conform de eisen van de AVG-wet.

Mogelijkheden

Registreren bij VNK-Limburg

Via Mijn VNK-L kun je je koor of koorgerelateerde organisatie op gemakkelijke wijze kosteloos registreren bij het VNK-Limburg. Je kunt de gegevens van je koor zelf invoeren en eenvoudig wijzigingen in deze gegevens aanbrengen. De gegevens worden bewaard conform de eisen van de AVG-wet. Registreer je koor of organisatie hier!

Evenement aanmelden

Via Mijn VNK-L is het mogelijk een evenement van jullie koor of koorgerelateerde organisatie aan te melden. Dit evenement verschijnt, na goedkeuring van de redactie, op de agenda op onze website. Op die manier draagt jullie koor bij aan het netwerk koorzang en krijgt jullie evenement meer aandacht. Dus registreer je koor of organisatie snel via deze link.

Subsidie aanvragen

Limburgse koren kunnen, indien geregistreerd bij het VNK-Limburg, subsidie aanvragen voor diverse onderwerpen. Een van de huidige subsidieregelingen is bijvoorbeeld gericht op koorscholing. We willen de Limburgse koren ondersteunen met een eenmalige bijdrage in koorscholing van de incidentele middelen, ter beschikking gesteld door Provincie Limburg. Bekijk snel onze actuele regelingen!

Inschrijven evenement

Voor workshops en andere evenementen kun je het koor nu makkelijk aanmelden via Mijn VNK-L. Doordat je als koor geregistreerd bent, is het niet nodig om je gegevens nogmaals in te voeren. Zo gaat het inschrijven heel gemakkelijk. Een van deze evenementen zijn de Limburgse Koordagen. Inschrijvingen voor de diverse evenementen lopen via Mijn VNK-L.

LimburgseKoordagen'17-PascalMoors-49

Laatste nieuws


Inspiratiebijeenkomst verenigingsondersteuning

Op 12 februari 2020 (19.30-21.30 uur) organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg een inspiratiebijeenkomst voor (bestuurs)leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Toneelhuis LFA of het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L). Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt de stimuleringsregeling verenigingsondersteuning toegelicht en worden veel voorkomende…

Lees meer

Save the date! Limburgse Koordagen 2020

Laat jullie stem horen tijdens de 6e editie van de Limburgse Koordagen en reserveer: 2, 3 en 4 oktober 2020 in jullie agenda’s! Ook dit jaar organiseert Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers belooft het weer een inspirerend en…

Lees meer