Waarom Mijn VNK-L?

Mijn VNK-L is een online tool dat nieuwe mogelijkheden opent voor jullie koor of organisatie. Alleen jij kunt met de inlog op Mijn-VNK-Limburg deze gegevens aanmaken of wijzigen. Op deze pagina vind je de mogelijkheden van deze tool en wat dit voor jullie koor/organisatie betekent. De ingevoerde gegevens worden bewaard conform de eisen van de AVG-wet.

Mogelijkheden

Registreren bij VNK-Limburg

Via Mijn VNK-L kun je je koor of koorgerelateerde organisatie op gemakkelijke wijze kosteloos registreren bij het VNK-Limburg. Je kunt de gegevens van je koor zelf invoeren en eenvoudig wijzigingen in deze gegevens aanbrengen. De gegevens worden bewaard conform de eisen van de AVG-wet. Registreer je koor of organisatie hier!

Evenement aanmelden

Via Mijn VNK-L is het mogelijk een evenement van jullie koor of koorgerelateerde organisatie aan te melden. Dit evenement verschijnt, na goedkeuring van de redactie, op de agenda op onze website. Op die manier draagt jullie koor bij aan het netwerk koorzang en krijgt jullie evenement meer aandacht. Dus registreer je koor of organisatie snel via deze link.

Subsidie aanvragen

Limburgse koren kunnen, indien geregistreerd bij het VNK-Limburg, subsidie aanvragen voor diverse onderwerpen. Een van de huidige subsidieregelingen is bijvoorbeeld gericht op koorscholing. We willen de Limburgse koren ondersteunen met een eenmalige bijdrage in koorscholing van de incidentele middelen, ter beschikking gesteld door Provincie Limburg. Bekijk snel onze actuele regelingen!

Inschrijven evenement

Voor workshops en andere evenementen kun je het koor nu makkelijk aanmelden via Mijn VNK-L. Doordat je als koor geregistreerd bent, is het niet nodig om je gegevens nogmaals in te voeren. Zo gaat het inschrijven heel gemakkelijk. Een van deze evenementen zijn de Limburgse Koordagen. Inschrijvingen voor de diverse evenementen lopen via Mijn VNK-L.

LimburgseKoordagen'17-PascalMoors-49

Laatste nieuws


Online gratis workshop ”Hoe repeteer je online?”

Zoom-worlshop – Hoe repeteer je online? Vrijdag 29 mei 2020 heeft de Zoom-workshop ”Hoe repeteer je online? plaatsgevonden. In deze gratis workshop, georganiseerd door de LBM, LBT en het VNK-Limburg, delen professionals die al een tijdje ervaring hebben opgedaan hun aanpak voor online repeteren. Een workshop vol inspiratie en motivatie voor online repetities! Bekijk de…

Lees meer

NIEUW! Zet je koor op de kaart

VNK-Limburg biedt de mogelijkheid je koor letterlijk ‘op de kaart’ te zetten. Geef je repetitielocatie, webadres en een foto op, en je koor is zichtbaar met zijn genre en zijn samenstelling. Zie https://www.vnk-limburg.nl/korenkaart/ De gegevens kun je opgeven, indien je bij Mijn VNK-Limburg bent aangemeld. Veel plezier met deze dienst!

Lees meer