Waarom Mijn VNK-L?

Mijn VNK-L is een online tool dat nieuwe mogelijkheden opent voor jullie koor of organisatie. Alleen jij kunt met de inlog op Mijn-VNK-Limburg deze gegevens aanmaken of wijzigen. Op deze pagina vind je de mogelijkheden van deze tool en wat dit voor jullie koor/organisatie betekent. De ingevoerde gegevens worden bewaard conform de eisen van de AVG-wet.

Mogelijkheden

Registreren bij VNK-Limburg

Via Mijn VNK-L kun je je koor of koorgerelateerde organisatie op gemakkelijke wijze kosteloos registreren bij het VNK-Limburg. Je kunt de gegevens van je koor zelf invoeren en eenvoudig wijzigingen in deze gegevens aanbrengen. De gegevens worden bewaard conform de eisen van de AVG-wet. Registreer je koor of organisatie hier!

Evenement aanmelden

Via Mijn VNK-L is het mogelijk een evenement van jullie koor of koorgerelateerde organisatie aan te melden. Dit evenement verschijnt, na goedkeuring van de redactie, op de agenda op onze website. Op die manier draagt jullie koor bij aan het netwerk koorzang en krijgt jullie evenement meer aandacht. Dus registreer je koor of organisatie snel via deze link.

Financiële steun aanvragen

Limburgse koren kunnen, indien geregistreerd bij het VNK-Limburg, subsidie aanvragen voor diverse onderwerpen. Een van de huidige subsidieregelingen is bijvoorbeeld gericht op koorscholing. We willen de Limburgse koren ondersteunen met een eenmalige bijdrage in koorscholing van de incidentele middelen, ter beschikking gesteld door Provincie Limburg. Bekijk snel onze actuele regelingen!

Inschrijven evenement

Voor workshops en andere evenementen kun je het koor nu makkelijk aanmelden via Mijn VNK-L. Doordat je als koor geregistreerd bent, is het niet nodig om je gegevens nogmaals in te voeren. Zo gaat het inschrijven heel gemakkelijk. Een van deze evenementen zijn de Limburgse Koordagen. Inschrijvingen voor de diverse evenementen lopen via Mijn VNK-L.

Inschrijven Korenkaart

Zet je koor letterlijk op de kaart! De Korenkaart maakt het mogelijk de vestigingsplaats van het koor aan te geven, samen met het soort koor en genre. Met de korenkaart bekijk je welke koren er in Limburg zijn en zoek je eenvoudig samenwerkingen met andere koren. Laat je inspireren! Het koor aanmelden op de Korenkaart gaat via Mijn VNK-L.

LimburgseKoordagen'17-PascalMoors-49