2019.02.26_La-Primavera_2019_v09_zw

Voorjaarsconcert Reconnected

Het afgelopen seizoen heeft voor zangvereniging Reconnected in het teken gestaan van een muzikale bootcamp. Er is hard gewerkt aan nieuw repertoire en aan de uitstraling. Zo hebben we deelgenomen tijdens de Limburgse korendagen in oktober vorig jaar aan een koor-make-over. En tijdens een extra repetitiedag hebben we stevig gewerkt aan nieuwe nummers.
De effecten van deze “bootcamp”-activiteiten zijn verwerkt in ons voorjaarsconcert op 6 april a.s. Dan vormt Cultureel centrum de Borenburg in Voerendaal weer het decor voor een mooie muzikale avond.
Reconnected is erg blij dat voor deze editie The Young Voices, ook uit Voerendaal, en het slagwerkensemble van de Fanfare de Maasoever uit Roosteren hun medewerking hebben toegezegd.

Aanvang van het concert is 20.00 uur, entree vrije gave.
Wij hopen je op 6 april te mogen begroeten!

Waar?

Cultureelcentrum De Borenburg, Furenthela, Voerendaal

Wanneer?

6 Apr

Meer informatie:

Andere evenementen


Benefietconcert ‘Vergeet mij niet’

Benefietconcert ‘Vergeet mij niet’ Zondag 26 mei a.s. is in de Bordenhal in Maastricht een benefietconcert ‘Vergeet mij niet’ met sopraan Fenna Orgajensek en pianist Wouter Bergenhuizen. Zij spelen een aantal stukken van Chopin en Schumann. Jos Frusch leest enkele verhalen voor uit ‘Herinnering’, een boek met columns over zijn demente moeder. De opbrengst van dit concert…

Lees meer

Bevrijdingsconcert Si-Tard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ut euismod nunc, at suscipit arcu. Donec sodales erat vel tempus congue. Nam posuere enim sit amet iaculis fermentum. Phasellus rutrum, est eget placerat viverra, urna massa mattis ex, at porttitor eros orci nec ex. Praesent felis nisi, ultricies ac gravida at, viverra non metus. In…

Lees meer