Save the date! Limburgse Koordagen 2020

Laat jullie stem horen tijdens de 6e editie van de Limburgse Koordagen en reserveer: 2, 3 en 4 oktober 2020 in jullie agenda’s!

Ook dit jaar organiseert Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers belooft het weer een inspirerend en muzikaal weekend te worden. Het VNK-Limburg wil koren, (koor)zangers en koorzangliefhebbers bij elkaar brengen om elkaar te inspireren, ontmoeten, horen, ontwikkelen en om vooral het plezier van muziek maken te ervaren.

Wij roepen koren – van alle genres en groottes - uit Limburg en daarbuiten op om tijdens de Limburgse Koordagen deel te nemen aan het Open Limburgs Korenfestival met een optreden naar keuze.  Het VNK-Limburg streeft naar een toegankelijk karakter, want samen zingen en plezier beleven aan koorzang staan tijdens deze dagen voorop.

Op de zaterdag en zondag van de Limburgse Koordagen 2020 is er voor koren en koorzangers een gratis workshopprogramma.

191005-47-Foto_Stan_Keulen
191005-115-Foto_Stan_Keulen

Blijf up to date

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen van de Limburgse Koordagen? Ben je benieuwd wanneer de Dirigentendag is of waar het ZingDOOR!-festival plaatsvindt? Heb jij interesse in de diverse subsidieregelingen voor koren in 2020? Of wil je weten wat er voor koordirigenten, koren en zangers te doen is binnen of buiten onze provincie. Blijf up to date door ons te volgen op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg het VNK-Limburg op Facebook

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Meer nieuws


Wat is de toekomst van onze dirigenten?

Bekijk de resultaten van de enquête ‘Besturen is vooruitzien’, waarmee VNK-Limburg informatie heeft opgehaald over de situatie van koorleiders.

Lees meer

Afscheid van bestuurslid Ubbo van Piggelen

Tijdens het Klankkleur Festival hebben we met mooie woorden en bloemen afscheid genomen van bestuurslid Ubbo van Piggelen, die ruim tien jaar in het bestuur zat.

Lees meer