Save the date! Limburgse Koordagen 2020

Laat jullie stem horen tijdens de 6e editie van de Limburgse Koordagen en reserveer: 2, 3 en 4 oktober 2020 in jullie agenda’s!

Ook dit jaar organiseert Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers belooft het weer een inspirerend en muzikaal weekend te worden. Het VNK-Limburg wil koren, (koor)zangers en koorzangliefhebbers bij elkaar brengen om elkaar te inspireren, ontmoeten, horen, ontwikkelen en om vooral het plezier van muziek maken te ervaren.

Wij roepen koren – van alle genres en groottes - uit Limburg en daarbuiten op om tijdens de Limburgse Koordagen deel te nemen aan het Open Limburgs Korenfestival met een optreden naar keuze.  Het VNK-Limburg streeft naar een toegankelijk karakter, want samen zingen en plezier beleven aan koorzang staan tijdens deze dagen voorop.

Op de zaterdag en zondag van de Limburgse Koordagen 2020 is er voor koren en koorzangers een gratis workshopprogramma.

191005-47-Foto_Stan_Keulen
191005-115-Foto_Stan_Keulen

Blijf up to date

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen van de Limburgse Koordagen? Ben je benieuwd wanneer de Dirigentendag is of waar het ZingDOOR!-festival plaatsvindt? Heb jij interesse in de diverse subsidieregelingen voor koren in 2020? Of wil je weten wat er voor koordirigenten, koren en zangers te doen is binnen of buiten onze provincie. Blijf up to date door ons te volgen op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg het VNK-Limburg op Facebook

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Meer nieuws


Inspiratiebijeenkomst verenigingsondersteuning

Op 12 februari 2020 (19.30-21.30 uur) organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg een inspiratiebijeenkomst voor (bestuurs)leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Toneelhuis LFA of het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L). Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt de stimuleringsregeling verenigingsondersteuning toegelicht en worden veel voorkomende…

Lees meer

Beautiful Voices 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ut euismod nunc, at suscipit arcu. Donec sodales erat vel tempus congue. Nam posuere enim sit amet iaculis fermentum. Phasellus rutrum, est eget placerat viverra, urna massa mattis ex, at porttitor eros orci nec ex. Praesent felis nisi, ultricies ac gravida at, viverra non metus. In…

Lees meer