Save the date! Limburgse Koordagen 2020

Laat jullie stem horen tijdens de 6e editie van de Limburgse Koordagen en reserveer: 2, 3 en 4 oktober 2020 in jullie agenda’s!

Ook dit jaar organiseert Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers belooft het weer een inspirerend en muzikaal weekend te worden. Het VNK-Limburg wil koren, (koor)zangers en koorzangliefhebbers bij elkaar brengen om elkaar te inspireren, ontmoeten, horen, ontwikkelen en om vooral het plezier van muziek maken te ervaren.

Wij roepen koren – van alle genres en groottes - uit Limburg en daarbuiten op om tijdens de Limburgse Koordagen deel te nemen aan het Open Limburgs Korenfestival met een optreden naar keuze.  Het VNK-Limburg streeft naar een toegankelijk karakter, want samen zingen en plezier beleven aan koorzang staan tijdens deze dagen voorop.

Op de zaterdag en zondag van de Limburgse Koordagen 2020 is er voor koren en koorzangers een gratis workshopprogramma.

191005-47-Foto_Stan_Keulen
191005-115-Foto_Stan_Keulen

Blijf up to date

Wil je ook op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen van de Limburgse Koordagen? Ben je benieuwd wanneer de Dirigentendag is of waar het ZingDOOR!-festival plaatsvindt? Heb jij interesse in de diverse subsidieregelingen voor koren in 2020? Of wil je weten wat er voor koordirigenten, koren en zangers te doen is binnen of buiten onze provincie. Blijf up to date door ons te volgen op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg het VNK-Limburg op Facebook

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Meer nieuws


Online gratis workshop ”Hoe repeteer je online?”

Zoom-worlshop – Hoe repeteer je online? Vrijdag 29 mei 2020 heeft de Zoom-workshop ”Hoe repeteer je online? plaatsgevonden. In deze gratis workshop, georganiseerd door de LBM, LBT en het VNK-Limburg, delen professionals die al een tijdje ervaring hebben opgedaan hun aanpak voor online repeteren. Een workshop vol inspiratie en motivatie voor online repetities! Bekijk de…

Lees meer

NIEUW! Zet je koor op de kaart

VNK-Limburg biedt de mogelijkheid je koor letterlijk ‘op de kaart’ te zetten. Geef je repetitielocatie, webadres en een foto op, en je koor is zichtbaar met zijn genre en zijn samenstelling. Zie https://www.vnk-limburg.nl/korenkaart/ De gegevens kun je opgeven, indien je bij Mijn VNK-Limburg bent aangemeld. Veel plezier met deze dienst!

Lees meer