Skip to content

Meet the Choirs

Een gratis avondje uit met de hele familie in het theater? Dat kan! Beleef een onvergetelijke avond met Meet the Choirs, waar grootse koren je met hun repertoire van je stoel afblazen. Een showavond met een grote S en entertainment op topniveau.

Wanneer? Zaterdagavond 5 oktober om 19:30 uur in TheaterHotel De Oranjerie Roermond.

Met wie willen we jou kennis laten maken? Natuurlijk met hét topkoor van Nederland: Dekoor Close Harmony. Hét beste koor van Limburg 2018: Vocaal Ensemble Quint en het meest enthousiaste mannenkoor ooit, het Venray’s Mannenkoor.

Het belooft een uniek concert te worden met meer dan 100 koorzangers. Daarnaast kun jij als bezoeker meezingen met een aantal klassiekers. Alle ingrediënten voor een gezellig avondje uit zijn aanwezig!

Kom samen met je man, vrouw, vader, moeder en (klein) kinderen, kortom de hele familie, naar het TheaterHotel De Oranjerie in Roermond voor deze showavond en Meet the Choirs!

Waar?

TheaterHotel De Oranjerie Roermond

Wanneer?

5 Okt

Meer informatie:

Meet the Choirs - zonder showavond toevoeging

Andere evenementen


95 jaar Vocale Emoties-Highlights uit Lied en Opera

Landgraafs Mannenkoor St. Joseph. 95 Jaar Vocale Emoties- Highlights uit Lied en Opera. Een bijzonder concert met medewerking van Fenna Ograjensek (Sopraan) Ray M. Wade Jr (tenor) Leon Dijkstra en Arno Kerkhof (piano). Werken van Gounod, Schubert, Debussy, Wagner en Verdi.

Lees meer

Vrijheid maak je samen – Roermond

Jeugdopera Brundibár Slagwerkensemble Harmonie Concordia Obbicht Fanfare St. Cecilia Herten Koninklijke Roermondse Zang- en Muziekvereniging

Lees meer