Banner-Limburgse-Koordag-Festival-Website

Limburgse Koordag | Festival-editie 2022

Op 11 juni 2022 is er de festival-editie in het Munttheater in Weert.
We zijn blij dat we weer met z’n allen mogen zingen en dat gaan we groots vieren. Gedurende deze zaterdag is er van alles te beleven in zowel het Munttheater als in het centrum van Weert.

Voor wie is de Limburgse Koordag - Festival-editie?
Deze Limburgse Koordag richt zich op kinder- en jeugdkoren, alle overige koren en iedereen die graag met koorzang bezig is.

Programma

Tijdens deze Festival-editie volg je een volledig opgezet programma. Dit programma bestaat uit diverse workshops, optreed mogelijkheden, samenzang momenten en nog veel meer!

Het programma voor kinder- en jeugdkoren bestaat uit diverse workshops gerelateerd aan muziek en duurt van 13.00 uur tot 15.45 uur. De overige koren en zangers nemen deel aan een programma van 13.00 uur tot 17.45 uur

Programma onder voorbehoud.
Er zijn dus geen jury-optredens, puntenscores, prijzen enzovoorts. Dat zal allemaal plaatsvinden in de concours-editie in het najaar.

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Groen Foto Vaderdag Facebook Post (600 x 400 px) (1900 x 660 px)

Inschrijven

Om deel te nemen aan de Limburgse Koordag dien je het koor of individuele deelnemer in te schrijven via onderstaande knoppen. Voordat het inschrijfformulier ingevuld kan worden, dien je het koor aan te melden bij Mijn VNK-L. Als individuele deelnemer is dit niet noodzakelijk.

! Tip voor degene die de inschrijving regelt: Informeer binnen het bestuur of er niet al een account is.

Het maakt niet uit of je met een heel koor komt, een aantal koorleden of misschien zelfs met zangliefhebbers buiten het koor. Dat geldt voor zowel de kinder- en jeugdkoren als de overige koren.

Inschrijven is geheel gratis.