Laden Evenementen

zomerproject

30 januari

zomerproject 2023

Altijd wel willen zingen in een koor maar de drempel van wekelijkse repetities nog niet over gedurfd? Thorensis biedt je de kans om zonder die drempel kennis te maken met ons koor. Meerdere concerten, 14 repetities, tussen 30 januari en 8 september. Grijp die kans en sluit bij ons aan! Er staat een aantal bijzondere concerten op ons programma waar we je graag bij hebben.
Zo vindt op 24 juni vindt de jaarlijkse Cultuurnacht in Roermond plaats. Tijdens de Cultuurnacht stellen vijftig winkeliers in de Roermondse binnenstad hun deuren open voor kunstenaars en muzikanten die er voor één avond een podium krijgen. Ook zijn er optredens in de openlucht en in de Minderbroederskerk. In die kerk mochten wij vorig jaar optreden tijdens de cultuurnacht en ook komend jaar zijn we weer van de partij bij dit geweldige evenement. De organisatie overweegt zelfs een aparte Korennacht op 23 juni op historische plekken in de Roermondse binnenstad.
We verwachten nog drie concerten aan ons programma te kunnen toevoegen in de zomerperiode. Zodra we daar nieuws over hebben melden we dat hier en op onze Facebook-pagina.
Wil je met ons meezingen? Dat kan. Iedere vrouwenstem is welkom, alten en sopranen. Kun je geen noten lezen? Geen probleem, er zijn heel veel koorzangers die dat niet beheersen, ook bij ons. Die hebben steun aan de koorleden die dat wel kunnen en we oefenen thuis met hulp van Musescore, een speciaal daarvoor ontwikkeld computerprogramma (zo te downloaden).
Geen enkele hobby is helemaal voor niks maar voor dit project vragen we slechts de zeer voordelige introductieprijs van € 55,-.
Lees hieronder verder voor meer informatie over ons koor, ons repertoire en onze dirigente.

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
19:30
Kosten:
€55
Site:
www.thorensis.eu

Locatie

Gemeenschapshuis ‘t Leuke in Beegden
Gemeenschapshuis 't Leuke in Beegden Limburg Nederland + Google Maps