Laden Evenementen

SING-IN Si-Tard

11 maart

50 2020 A6 SING-IN 11 mrt

SING-IN Si-Tard organiseert een open repetitie voor alle mannen die met ons mee durven te zingen.
Zingen in een mannenkoor is ontspanning en uitdaging tegelijk.
Si-Tard blijft op zoek naar versterking en heet geïnteresseerden van harte welkom tijdens onze open repetitie onder inspirerende leiding van onze dirigent en bekende Limburgse zanger Math Dirks.

Het beloofd een gezellige en vooral muzikale avond te worden waarbij we diverse werken laten horen welke Si-Tard in het repertoire heeft. Wij zingen van alles, van Beatles tot Verdi en van Schubert tot de sixties. Van Barbershop tot Opera. Als het maar uitdagend en vernieuwend is binnen de mannenkoorzang.
Jouw eventuele partner is op 11 maart natuurlijk ook van harte welkom om de sfeer te proeven en te ervaren dat JIJ dit al jaren eerder had moeten doen.
De SING-IN wordt georganiseerd in ons repetitielokaal; Jochem Erenshoes, Kloosterplein 3 in Sittard. Deelname is uiteraard gratis. Vanaf 19.00 uur is het lokaal geopend.
Kijk alvast eens rond op onze website: www.si-tard.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/116065521835453/?ref=bookmarks
Heb jij ook nog mannen in jouw netwerk welke over de drempel durven te stappen? Stuur ze deze informatie gerust door of praat ze bij over jouw voornemen…….

Gegevens

Datum:
11 maart
Tijd:
20:00 - 22:15
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.si-tard.nl/index.php/vak-midden-rechts

Locatie

Jochem Erenshoes
Kloosterplein 3
Sittard, Limburg 6131 EP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0610252121
Site:
https://www.si-tard.nl/