Laden Evenementen

Najaarsconcert Mannenkoor St. Caecilia Koningsbosch

12 november 2022

20220712_205659

Op zaterdag 12 november bent u van harte welkom om samen met de koorleden te genieten van de koorklanken. Naast Mannenkoor St Caecilia, onder leiding van Marc Kalkhoven, zullen ook de Britt Eberson, MGV St. Josef uit Höngen en Buchter Mannenkoor acte de présence geven.
De liederen van de koren worden afgewisseld door het optreden van de bekende Limburgse zangeres Britt Eberson; op dit concert wordt ze begeleid door Jeanny Vergoossen-Henssen.
Britt’s grootste passie is zingen. In 2007, tijdens de ‘Heiligdomsvaart’ in Susteren werd haar bijzondere stem opgemerkt en besloot ze zangles te nemen. Reeds enkele jaren erna heeft ze haar eerste cd uitgebracht. Samen met Spik en Span heeft ze onder meer ‘de vastelaovesprinses’ gemaakt. Na de middelbare school werd Britt aangenomen op de Frank Sanders Akademie voor muziek – en musical theater in Amsterdam. Na een jaar in Amsterdam gestudeerd te hebben, blijkt Britt toch niet helemaal op haar plek te zitten. Ze komt terug naar Limburg, waar ze naast een cariere als Logopediste gewoon zanglessen blijft volgen en doorgaat met zingen.
MGV St. Josef uit Höngen staat eveneens onder leiding van Marc Kalkhoven. Ze brengen goed in het gehoor liggende liederen die ook voor kleinere koren geschikt zijn.
Buchter Mannenkoor staat onder leiding van Jos Beckers en zal operette en opera liederen vertolken.
Het ruim 85-jarige Koningsbosche Mannenkoor zal samen met de andere 2 mannenkoren het concert afsluiten met een 2tal liederen om nog eens te benadrukken dat zingen in een koor echt gaat om samen zingen.
Het concert vindt plaats in de zaal van Böhmerwald, Krimweg 1, Koningsbosch. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend en om 20.00 uur begint het concert. Er is geen entree, maar een vrijwillige bijdrage stellen we zeer op prijs.

Gegevens

Datum:
12 november 2022
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Gemeenschapshuis ‘t Leuke in Beegden
Gemeenschapshuis 't Leuke in Beegden Limburg Nederland + Google Maps