Laden Evenementen

Meezing Weihnachts-Oratorium 29 december

29 december 2021

Afbeelding 2021-11-01 Ubbo 10!21!36 001

Goedendag zangers en luisteraars!

Na een stralende Messiah-dag, met geweldige uitvoering, is het tijd om ons op Weihnachts-Oratorium te richten.

Weihnachts Oratorium- meezing dag

Woensdag 29 december is de meezingdag van het Weihnachts Oratorium. In Bach’s tijd ging je 6 dagen naar de kerk om telkens één Cantate te horen, vanaf Kerst tot Driekoningen. Dat doen we tegenwoordig iets “handiger”. Wij zingen één lange dag. De REPETITIES zijn ZOWEL LIVE ALS ZOOM tussen 27 nov – 18 dec. Daarnaast is er dit jaar voor het eerst gelegenheid voor luisteraars om de koralen mee te zingen. Daarvoor is een aparte Koralen Zoom-avond op 23 december. Genoeg reden om je aan te melden!

 ‘k Zal gek zijn om me nu op te geven!

Ja, dat denken begrijpelijkerwijs velen van jullie, nu de Coronamaatregelen weer zeer onzeker zijn. Toch komt ook dit jaar de Kersttijd eraan, met of zonder nieuwe maatregelen. Wij kiezen ervoor om de Coronacheck sowieso uit te voeren voor IEDEREEN. Maar ondanks dat wil je je misschien nog niet helemaal vastleggen. Dat dilemma kennen we allemaal met de gedachte:  ‘ik kan me immers nog altijd aanmelden.” MAAR…..als organisatie kunnen we daarmee niet uit de voeten. Dat trekken we financieel niet. Immers: Van onze kant betekent dat orkestrepetities organiseren, ruimtes en kerk huren, solisten afspraken maken. De kost gaat voor de baat.

Daarom hebben we een heel creatieve oplossing bedacht, waarbij wij weten dat je in principe meedoet.
Hoe ziet die oplossing eruit?

Opgave voor €5

Je geeft je op voor €5 euro met behulp van een kortingscode. Die code heet – met een mooie naam! – “CORONA”. Vul die in en je aanbetaling wordt dan vanzelf  €5. Als alles inderdaad kan doorgaan, krijg je daarover een email met verzoek het bedrag aan te vullen. Als het niet door kan gaan, dan beschouwen we je aanbetaling als een donatie.

Glazen bol

Niemand weet nu wat de maatregelen zijn en wanneer we een duidelijk besluit kunnen nemen. Wij gaan er geheel en al vanuit dat het op een of andere manier zal doorgaan! Dus in de loop van december kunnen we in alle rust verstandige besluiten nemen. In het ergste geval is dat, dat we moeten annuleren. Je bent dan als zanger €5 kwijt. Echt heel onwaarschijnlijk! Er blijven genoeg mogelijkheden over, bijvoorbeeld :

  •         Zingen met 1,5 m?
  •          Streaming via live-concert vanuit de kerk?

    Kortom meld je aan!
Klik hier  Weihnachts-Oratorium 2021

  •         Bepaal bij je aanmelding je keuze:  LIVE-repetities  of ZOOM-repetities
  •         Vergeet daarna niet de voorbereidende repetities in je agenda te noteren.

Het meezing team
Madeleine, Janny, Gaia, Peter

 Zoom/live- repetities

Sopranen zat 27 nov en 11 dec 13.30-16.00u
Alten zat 27 nov en 11 dec 16.30-19.00u
Tenoren zat 4 en 18 dec 13.30-16.00u
Bassen zat 4 en 18 dec 16.30-19.00u

Gegevens

Datum:
29 december 2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Site:
http://www.passieprojecten.nl/