Laden Evenementen

Galou Kerst Sing-along

16 december

Kerst Sing-along poster 7

Tijdens de Kerst Sing-along van Galou op zaterdag(avond) 16 december kun je heerlijk meegalmen op de kerstknallers van vroeger tot en met vandaag. Deze bonte set van muzikale kersttoppers zorgen voor een ultiem gevoel richting de feestdagen. Bekende kerstknallers van Ed Sheeran, Elton John, Wham, Mariah Carey zullen niet ontbreken en worden aangevuld met nog veel meer moois. Galou zorgt door ervoor dat er aan de verbeelding niets wordt overgelaten, je zult genieten van een prachtige, muzikale kerstavond.

 

Sing-along

Zoals het fenomeen Sing-along al doet vermoeden kan het publiek zelf meezingen. Ook al is het liedje bekend maar de tekst ervan een probleem, geen zorgen. Elke bezoeker kan meedoen, de teksten van de liedjes zijn af te lezen op de digitale schermen die voor de gelegenheid worden opgebouwd.

 

Gastoptredens

Galou zal tijdens de Kerst Sing-along verschijnen in de bekende bezetting, onder leiding van dirigent Marcel van Montfort. Zoals gebruikelijk wordt Galou begeleid door een uitgebreide begeleidingsband die voor de gelegenheid is benoemd tot de A-Meezing-Christmas-band. Het koor zal bij een aantal nummers worden versterkt met een groep mensen die zich hebben aangemeld voor het Kerst(project)koor. Dit projectkoor bestaat uit zangeressen die het leuk vinden om eens op de concertbühne te staan en het is dan ook de perfecte gelegenheid om dit tijdens de Sing-along samen te doen.

 

Een uiterst bijzondere bijdrage aan dit avondvullend concert is de samenwerking met Vocal Group Odeon uit Maastricht. Deze vocal group is één van de meest bekende en succesvolle koren in Limburg. Zij brengen een breed repertoire, voor deze gelegenheid volledig gericht op kerst. Onder leiding van dirigente Jacqueline Nelissen is Odeon bekend geworden door de combinatie van theater en a capella muziek. Zij waren ook meermaals succesvol tijdens het Limburgs Korenfestival waar zij er met de winst vandoor gingen. Galou en Vocal Group Odeon zullen tijdens dit concert de bezoeker verrassen in enkele muzikale samenwerkingen.

 

Tickets in de voorverkoop

Zorg dat je erbij kunt zijn! De Kerst Sing-along vind plaats op zaterdag(avond) 16 december om 19.30 uur in het sfeervol aangeklede Gulperhoes in Gulpen. Vanwege een beperkte hoeveelheid zitplaatsen is het aan te bevelen om tijdig een toegangskaartje te bemachtigen. Toegangskaartjes á € 7,50 zijn reeds in de voorverkoop te verkrijgen via www.galou.nl/tickets of aan de avondkassa. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€7,50
Site:
https://www.galou.nl/kerstfeest-tijdens-de-galou-kerst-sing-along

Locatie

‘t Gulper Hoes
Rosstraat 5
Gulpen, Limburg 6271 BG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie