Fusion uitgeroepen tot Limburgs Koor van het Jaar 2022

Op zondag 6 november 2022 stond Theater De Maaspoort in Venlo in het teken van de Limburgse Koordag 2022, georganiseerd door het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg). Tijdens het Klankkleur-Festival namen 11 koren deel. Er vonden prachtige optredens plaats waarbij koren kans maakten op allerlei prijzen. Fusion onder leiding van Esther Zaad werd uitgeroepen tot Limburgs Koor van het Jaar 2022!

Fusion winnaar Limburgse Koordag 2022

Aan de Limburgse Koordag namen 11 koren deel aan een concours- of feedbackdeelname. Fusion werd uitgeroepen tot Limburgs Koor van het Jaar 2022. Popkoor Galou uit Gulpen, onder leiding van Marcel van Montfort werd uitgeroepen tot Afdelingswinnaar B. Er werd tevens een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan The Young Voices uit Voerendaal, onder leiding van Gerald Wijnen.

Naast het concours voor koren vonden er ook de LBM Concertconcoursen en Open Podium en de LBT Concertwedstrijd Slagwerkensembles en Blaaskorpsen plaats.

Klik hieronder voor een overzicht van alle koren met concoursdeelname.

Meer nieuws


Foto’s Limburgse Koordag 2022

Foto’s Limburgse Koordag 2022 Bekijk hier de foto’s van de Limburgse Koordag op 6 november 2022.

Lees meer

Nieuwe bestuursleden gezocht!

Nieuwe bestuursleden gezocht! Heb jij een passie voor muziek en koorzang? Ben je creatief, energiek en zit je bomvol ideeën die de koorwereld kunnen verbeteren? Dan zijn we bij het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L) op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk nieuwe bestuursleden. Verbinden en aanjagen De rol van VNK-L is het verbinden een…

Lees meer