Benefietconcert 'Vergeet mij niet'

Concert vergeet mij niet

Zondag 26 mei a.s. is in de Bordenhal in Maastricht een benefietconcert ‘Vergeet mij niet’ met sopraan Fenna Orgajensek en pianist Wouter Bergenhuizen. Zij spelen een aantal stukken van Chopin en Schumann. Jos Frusch leest enkele verhalen voor uit ‘Herinnering’, een boek met columns over zijn demente moeder. De opbrengst van dit concert gaat geheel naar Alzheimer Onderzoekfonds Limburg t.b.v. dementie onderzoek. Het concert begint om 16u. Een ticket is € 25,- p.p. inclusief een exemplaar van het boek ‘Herinnering’.

‘Vergeet mij niet’
Zondag 26 mei -16.00 uur
Bordenhal Maastricht
Entree€ 25,- incl. boek ‘Herinnering’

Bestel tickets via t. (043) 4077 361 of stuur een e-mail naar vergeetmijniet@hfl.nl. Vermeld s.v.p. het aantal tickets, uw naam en adresgegevens.

Jos Frusch: “Met dementie verlies je langzaam je naaste en elkaar. Dementie wordt daarom ook wel eens witte rouw genoemd. Het proces bij dementie is eigenlijk een voortdurende opeenstapeling van verschillende soorten verlies. Je partner, vader of moeder, zoals je die kende, het vertrouwde rollenpatroon, de onderlinge steun, je relatie en de sociale contacten. En niet te vergeten een gezamenlijke toekomst. Vaak is dit een langzaam en pijnlijk proces. Het zou goed zijn als er meer aandacht en steun komt voor de familie, de partners en de mantelzorgers.”