Workshopprogramma

Tijdens de Limburgse Koordagen 2019 zijn alle workshops gratis te bezoeken in het TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Wel is het noodzakelijk om je aan te melden, want er geldt vol=vol.

Hieronder een overzicht van het hele workshopprogramma: Zing en Beleef, SGV Ontmoetingsdag voor dirigenten, Workshops voor individuele (koor)zangers en -zangeressen en de Workshop Koor-Boost. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Vrijdag 4 oktober

Zing en Beleef

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen!

Zaterdag 5 oktober

SGV ontmoetingsdag

Voor koordirigenten

Workshops voor (amateur-) dirigenten, begeleiders en alle andere geïnteresseerden in het presentatie handboek directie, het zelf maken van begeleidingen en het dirigeren van het Gregoriaans.

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober

Workshops

Voor Individuele (koor) zangers en -zangeressen

Wil jij jezelf als koorlid of zanger(es) verder ontwikkelen met jouw stem? Dan is er dit jaar speciaal voor jou een geheel vernieuwd én gratis workshop programma tijdens de Limburgse Koordagen 2019. Met workshopleiders als Suzan Seegers, Tanja Raich en Panda van Proosdij.

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober

Workshop Koor-Boost - Voor koren

Wil jouw koor aan de slag met een professionele koorcoach? Geef je koor dan een boost met de Koor-Boost 2019!

Laatste nieuws


Inspiratiebijeenkomst verenigingsondersteuning

Op 12 februari 2020 (19.30-21.30 uur) organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg een inspiratiebijeenkomst voor (bestuurs)leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Toneelhuis LFA of het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L). Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt de stimuleringsregeling verenigingsondersteuning toegelicht en worden veel voorkomende…

Lees meer

Save the date! Limburgse Koordagen 2020

Laat jullie stem horen tijdens de 6e editie van de Limburgse Koordagen en reserveer: 2, 3 en 4 oktober 2020 in jullie agenda’s! Ook dit jaar organiseert Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Met workshops en wedstrijdelementen voor koren en zangliefhebbers belooft het weer een inspirerend en…

Lees meer