Skip to content

Workshopprogramma

Tijdens de Limburgse Koordagen 2019 zijn alle workshops gratis te bezoeken in het TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Wel is het noodzakelijk om je aan te melden, want er geldt vol=vol.

Hieronder een overzicht van het hele workshopprogramma: Zing en Beleef, SGV Ontmoetingsdag voor dirigenten, Workshops voor individuele (koor)zangers en -zangeressen en de Workshop Koor-Boost. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Vrijdag 4 oktober

Zing en Beleef

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen!

Zaterdag 5 oktober

SGV ontmoetingsdag

Voor koordirigenten

Workshops voor (amateur-) dirigenten, begeleiders en alle andere geïnteresseerden in het presentatie handboek directie, het zelf maken van begeleidingen en het dirigeren van het Gregoriaans.

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober

Workshops

Voor Individuele (koor) zangers en -zangeressen

Wil jij jezelf als koorlid of zanger(es) verder ontwikkelen met jouw stem? Dan is er dit jaar speciaal voor jou een geheel vernieuwd én gratis workshop programma tijdens de Limburgse Koordagen 2019. Met workshopleiders als Suzan Seegers, Tanja Raich en Panda van Proosdij.

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober

Workshop Koor-Boost - Voor koren

Wil jouw koor aan de slag met een professionele koorcoach? Geef je koor dan een boost met de Koor-Boost 2019!

Laatste nieuws


Muzikale Theatertour Vrijheid maak je samen

De muzikale voorstelling Vrijheid maak je samen reist tussen september 2019 en maart 2020 via de Liberation route door heel Limburg. De voorstelling bestaat uit de jeugdopera Brundibár en een uitvoering van lokale muziekverenigingen die onder andere de compositie 75 Jaor Vreej ten gehore brengen. Voor het landelijke themajaar Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding…

Lees meer

Première compositie 75 Jaor Vreej

Start viering 75 jaar vrijheid met 100 muzikanten en zangers Zaterdag 29 juni a.s. vindt dé Kick-Off van het project Vrijheid maak je samen plaats bij Adams Muziekcentrale te Ittervoort. Een gezamenlijk project van de drie provinciale muziekbonden: de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-Limburg) en de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen…

Lees meer