Workshopprogramma

Tijdens de Limburgse Koordagen 2019 zijn alle workshops gratis te bezoeken in het TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Wel is het noodzakelijk om je aan te melden, want er geldt vol=vol.

Hieronder een overzicht van het hele workshopprogramma: Zing en Beleef, SGV Ontmoetingsdag voor dirigenten, Workshops voor individuele (koor)zangers en -zangeressen en de Workshop Koor-Boost. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Vrijdag 4 oktober

Zing en Beleef

Tijdens deze avond laat dirigent/pianist Hans Veldhuizen je ervaren hoe bijzonder het is om met elkaar meerstemmige muziek te zingen. Hij neemt je mee in inspirerende muziekkeuzes uit verschillende stijlperiodes en nodigt je uit om vooral zelf veel te zingen!

Zaterdag 5 oktober

SGV ontmoetingsdag

Voor koordirigenten

Workshops voor (amateur-) dirigenten, begeleiders en alle andere geïnteresseerden in het presentatie handboek directie, het zelf maken van begeleidingen en het dirigeren van het Gregoriaans.

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober

Workshops

Voor Individuele (koor) zangers en -zangeressen

Wil jij jezelf als koorlid of zanger(es) verder ontwikkelen met jouw stem? Dan is er dit jaar speciaal voor jou een geheel vernieuwd én gratis workshop programma tijdens de Limburgse Koordagen 2019. Met workshopleiders als Suzan Seegers, Tanja Raich en Panda van Proosdij.

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober

Workshop Koor-Boost - Voor koren

Wil jouw koor aan de slag met een professionele koorcoach? Geef je koor dan een boost met de Koor-Boost 2019!

Laatste nieuws


Online gratis workshop ”Hoe repeteer je online?”

Zoom-worlshop – Hoe repeteer je online? Vrijdag 29 mei 2020 heeft de Zoom-workshop ”Hoe repeteer je online? plaatsgevonden. In deze gratis workshop, georganiseerd door de LBM, LBT en het VNK-Limburg, delen professionals die al een tijdje ervaring hebben opgedaan hun aanpak voor online repeteren. Een workshop vol inspiratie en motivatie voor online repetities! Bekijk de…

Lees meer

NIEUW! Zet je koor op de kaart

VNK-Limburg biedt de mogelijkheid je koor letterlijk ‘op de kaart’ te zetten. Geef je repetitielocatie, webadres en een foto op, en je koor is zichtbaar met zijn genre en zijn samenstelling. Zie https://www.vnk-limburg.nl/korenkaart/ De gegevens kun je opgeven, indien je bij Mijn VNK-Limburg bent aangemeld. Veel plezier met deze dienst!

Lees meer