AMeezing On Stage!

Samen zingen mèt kwaliteit is voor Jo Annemans en Ghislaine Mommer altijd een serieuze zaak. Maar het repertoire kiezen ze met een knipoog. Verheug je dus op vrolijke songfestivalsongs, uitdagende evergreens, internationale crooners en mooie musicalhits. Oh ja, misschien denk je er niet van te houden, maar Bach komt ook aan bod!

Door de unieke, professionele en aanstekelijke match weten beide workshopleiders er samen met jou een feest van te maken. En het enige wat jij daarbij nodig hebt is je eigen stem en die van de ander.

(A)Meezing-video's

Als opwarmer voor de workshop “AMeeZing On Stage” maakten Jo en Ghislaine onderstaande video. Jij zingt de hoofdmelodie, zij doen de andere partijen. Veel plezier met éindelijk terug meerstemmig zingen.

In aanloop naar de Limburgse Koordag volgen er meer (A)Meezing-video’s.

Workshopleiders

Jo Annemans is een Vlaamse bas-bariton en zangcoach. Hij vergroot in zijn workshops de individuele verantwoordelijkheid van koorzangers. Hij was 20 jaar lang de drijvende kracht bij acapella-band Voice Male. Tegenwoordig is hij ook een veelgevraagd jurylid voor koorfestivals in binnen- en buitenland. In de samenwerking wordt Jo gek van Ghislaine’s taalkundige verbeteringen, maar laat zich dan weer inpakken door haar muziek-sprankelende aanpak en de onmetelijke liefde voor haar zangers. Kijk voor meer informatie op: www.joannemans.be.

Ghislaine Mommer is zangeres en pianiste. Momenteel maakt ze furore met Cent Mille Chansons, een concertprogramma waarin het Franse lied centraal staat. Verder geeft ze vanuit haar muziekatelier GLine Musics muzieklessen en organiseert ze internationale muziekevenementen. Ghislaine wordt regelmatig zenuwachtig als Jo weer eens van de planning afwijkt, maar bij het horen van zijn diepe zangstem en Vlaamse tongval bezwijkt ze en kan ze zijn muzikale uitstapjes altijd zeer waarderen. Kijk voor meer informatie op: www.glinemusics.nl.

Vanuit hun gezamenlijke passie om het samen zingen zo veel mogelijk te bevorderen, hebben Jo en Ghislaine AMeeZing Projects opgericht. Kijk voor meer informatie op de website van AMeeZing Projects: www.ameezing-projects.com.

 

AMeezing On Stage!

Limburgse Koordag